Paul de Leeuw wil Mika in late night-show

Foto: RVDAPaul de Leeuw hoopt dat zanger Mika weer bij hem te gast wil zijn als hij straks terug is met een grote nieuwe tv-show op NPO 1. Dat meldt de presentator op Twitter. De Leeuw is op vakantie in New York en heeft daar dit weekend een concert van Mika bijgewoond. De VARA-ster en de wereldster hebben elkaar backstage ontmoet en zijn op de foto gegaan. Die foto heeft hij op Twitter geplaatst met een uitnodiging: “Amazing love you and see you in Holland! Be my guest on tv.

Dit najaar keert De Leeuw terug met een personalityshow op NPO 1, de meest bekeken tv-zender van het land. De afgelopen jaren nam De Leeuw relatieve tv-rust, om zichzelf opnieuw uit te vinden.

De Leeuw was jarenlang dé ster van de zaterdagavond, totdat de Linda de Mol-show Ik Hou Van Holland hem compleet naar huis speelde. Het was een moeilijke periode voor de tv-ster.

Nu keert hij terug met een show waar nog weinig over bekend is. Hij omschreef het nieuwe programma met een citaat van Tosca Hoogduin: “Voor mensen die willen slapen maar nog niet kunnen, of kunnen slapen maar nog niet willen!

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen