Olcay Gulsen geraakt door botte Radio Veronica-dj

Modeontwerpster Olcay Gulsen, bekend van het BNN-programma Werk aan de Winkel, is geraakt door een aantal botte uitspraken van Radio Veronica-dj Alex Oosterveen. Dat was vanochtend te horen op de zender. Oosterveen belt elke week vijf ochtenden lang met steeds een andere BN’er en deze week was Gulsen te gast. Vanochtend gaf Oosterveen aan blij te zijn dat het erop zit. “Het goede nieuws is dat we je nooit meer bellen en je nooit meer wat van ons hoort“, zei hij tegen Gulsen.

De radio-dj is geen liefhebber van Gulsen. “We hebben al heel veel bekende sterren aan de telefoon gehad ’s ochtends en ik geloof dat we nog nooit zo’n moeilijke week hebben gehad als deze week. Dat heb je wel eens dat je iemand belt en dat het gesprek heel stroef en naar loopt.

Gulsen was verrast. “O, nee? Menen jullie dat nou? Van mij was het een grapje. Jullie breken wel mijn hart als jullie het menen“, zei ze. Daarop zei Oosterveen: “Ik meen het echt.

De modeontwerpster betreurt het. “Jullie bellen ook om 6.50 uur. Wat wil je dan? Nou, ik vind het echt heel vervelend. Ik heb het wel leuk gevonden, sorry.

Oosterveen maakte Gulsen woensdag belachelijk op de radio. Vlak voor hij haar opbelde, schold hij haar uit voor ‘arrogant klotewijf’.

Zie ook: Veronica-dj scheldt Olcay Gulsen uit: ‘Klotewijf!’

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen