Olcay Gulsen: ‘Alex Oosterveen fopt luisteraar’

Modeontwerpster Olcay Gulsen, te zien in de BNN-show Werk aan de Winkel, is teleurgesteld in Radio Veronica-dj Alex Oosterveen. Dat meldt ze op Twitter. Oosterveen belt elke week vijf dagen lang in alle vroegte een BN’er en deze week was Gulsen aan de beurt, maar wat zij niet wist, is dat hij haar buiten hun gesprekken om uitschold op de radio. “Jammer hoor Alex. Heb nog wel zo goed meegespeeld dat jullie mij zogenaamd vijf dagen achter elkaar hebben wakker gebeld. Nep“, reageert ze.

Gulsen beticht Alex Oosterveen en Martijn Muijs, met wie hij zijn radioshow maakt, daarmee van luisteraarsbedrog. Ze deden net of ze Gulsen in alle vroegte stoorden, terwijl Gulsen gewoon in Hong Kong was waar het middag was.

Vlak voor het telefoongesprek van woensdag, schold Oosterveen Gulsen uit voor ‘ordinair klotewijf’. In het telefoongesprek dat daarop volgde, zei Overveen geen overtogen woord.

Tijdens het laatste telefoongesprek vanochtend gaf hij Gulsen aan blij te zijn dat ze elkaar niet meer hoeven te spreken. “O, nee? Menen jullie dat nou? Van mij was het een grapje. Jullie breken wel mijn hart als jullie het menen“, reageerde Gulsen.

Lees ook:

Olcay Gulsen geraakt door botte Radio Veronica-dj (vandaag)
Veronica-dj scheldt Olcay Gulsen uit: ‘Klotewijf!’ (woensdag)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen