Melisa Schaufeli verrast boswachter Arjan Postma

Foto: RTLArjan Postma vond dat Melisa Schaufeli, bekend van de soap van haar man Andy van der Meijde, zich goed aanpaste tijdens de opnames van Wie Overleeft Nederland, dat vanavond begint op RTL 4. Dat vertelt de boswachter in Televizier. Schaufeli zit samen met Ron Blaauw, Henny Huisman en Joris Linssen in de opener. “Je zou het misschien niet verwachten, maar Melisa paste zich prima aan. Ze bleek ook heel goed make-up te kunnen aanbrengen zonder spiegel.

In Wie Overleeft Nederland gaat Postma met BN’ers grote natuurgebieden in, om ze daar achter te laten. “De kandidaten krijgen instructies van mij en wat survivalgereedschap; daarmee moeten ze zelf een hut bouwen.

Verder moeten ze twee nachten en drie dagen zien te overleven. “De eerste dag en nacht zijn het zwaarst. Niemand is dan nog gewend aan buiten slapen op de harde grond.

Zelf sliep Postma thuis. “Helaas. De kandidaten mogen natuurlijk niet te veel op me bouwen; ik vond het dan ook vreselijk dat ik ze moest achterlaten.

Als er nog een seizoen komt, blijf ik misschien ook buiten slapen. Dat doe ik heel graag, ook als er geen camera bij is voor een programma.

Wie Overleeft Nederland is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen