‘Marc-Marie kan best een talkshow aan’

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts heeft jaren geleden zijn eigen talkshow keihard zien floppen, maar inmiddels zou hij een eigen praatprogramma best aankunnen. Dat denkt collega-cabaretier Jan Jaap van der Wal, vertelt hij in de VARAgids. Het kan volgens Van der Wal wel weer. “Destijds ging het te snel. Hij is nu wat ouder en kan de juiste mensen om zich heen verzamelen. Hij kan best een talkshow in zijn eentje doen. Een soloprogramma is iets waar je in moet groeien“, vertelt hij.

Tv-recensent Jean-Pierre Geelen is het daar niet mee eens. “Ik kan me herinneren dat de relevantie ontbrak. Het is een harde les, maar zijn kwaliteit is aan de zijlijn zitten. Plus acteur zijn. En cabaretier.

Scenarioschrijver Frank Houtappels, die met Huijbregts samenwerkt bij ’t Schaep, gelooft ook in het kunnen van Huijbregts. “Mocht hij een eigen tv-programma willen, dan is het niet uit ijdelheid. Het moet leuk zijn. Zo’n programma als met Beau van Erven Dorens zou hij nooit meer doen. Het heel ambitieuze is ervan af.”

Huijbregts gaat de kijker verrassen, denkt hij. “Momenteel werkt hij niet aan een nieuwe solovoorstelling. Hij denkt goed na over wat hij wil doen. Ik weet zeker dat hij ons nog gaat verrassen.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen