Manuel Venderbos van landelijke tv naar Omroep West

Foto: RTLManuel Venderbos, die uit onvrede is vertrokken bij de EO, is nu werkzaam voor Omroep West. Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt. Venderbos is vanaf vandaag te zien met de realityserie Onder de Paraplu, een serie over mensen met een psychiatrische aandoening. “Ik vind het een eer dat Omroep West mij heeft gevraagd om dit programma te maken. Mijn hart klopt net wat sneller voor mensen die door de maatschappij naar de zijkant van de samenleving worden gedrukt.”

Dat hij deze mensen nu een podium kan bieden, vindt Venderbos geweldig. “Wat is er nu mooier dan op te trekken met bijzondere mensen en intrigerende levensverhalen te mogen vastleggen!

Venderbos is sinds 1 april weg bij de EO. “Na 15 jaar vol ups en downs, hebben we moeten constateren dat we steeds meer uit elkaar zijn gegroeid”, gaf de presentator aan.

Ik kan me niet meer vinden in de huidige koers, de visie en het vervolg. Er is afgesproken om niet uit te wijden over de ins en outs van mijn vertrek en dat respecteer ik.

Onder De Paraplu is vandaag om 17.00 uur te zien bij Omroep West en zit daarna in het herhalingscarroussel van de zender.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen