Linda blij dat gewone volk haar luxe-aankopen niet ziet

Foto: RTLLinda de Mol is blij dat het gewone volk niet bij haar luxe-aankopen is, aangezien sterrengedrag hier niet gewaardeerd wordt. Dat vertelt ze in Beau Monde. “Als ik in een supermarkt sta, kijken mensen voor mijn gevoel toch altijd even in mijn karretje en ben ik bijna opgelucht als daar gewone dingen in liggen zoals vanillevla, een keukenrol en trostomaten. Dat ik echt vlak daarvoor in een delicatessenwinkel Pata Negra-ham van tien euro per ons en truffelpasta heb ingeslagen, zien ze gelukkig niet, denk ik dan.”

De Mol weet hoe Nederlanders zijn. “‘Ze is zo lekker gewoon gebleven’ is in ons land zo’ n beetje het grootste compliment dat je als bekende Nederlander kunt krijgen! Ik ben me ervan bewust dat dit nu eenmaal diep in de Nederlandse mentaliteit zit.

Ze vindt zichzelf geen glamourvrouw. “Met mijn lach is niets mis en mijn tanden zijn oké, maar verder heb ik een doorsnee Hollands hoofd.

Ik heb nul glamour van mezelf en ben het bewijs dat een goede visagiste en kapper ook iets kunnen maken van vrouwen die geen topbasismateriaal hebben. Zonder die twee heb ik moeite om ook maar iets van glamour uit te stralen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen