Koos van Plateringen wil Ivo Niehe achterna

Koos van Plateringen (41) zou graag een interviewprogramma maken zoals Ivo Niehe dat doet. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Van Plateringen was deze week in het nieuws, omdat hij met SBS 6 praat over een eigen talkshow. “Ja, dat las ik ook. Het lijkt me hartstikke leuk, alleen het woord talkshow heb ik nooit in de mond genomen. Humberto Tan heeft een talkshow. Ik heb het wel gehad, en ik praat wel met de zender over een interviewprogramma zoals Ivo Niehe dat al jaren maakt.” 

De Shownieuws-verslaggever vindt de TV Show een erg leuk programma. “Dat is iets wat mij al leuk lijkt sinds ik een kind ben. Bij mensen thuis op bezoek. Dat lijkt me heel erg leuk om te doen.”

Nu doet hij ook al zoiets bij Shownieuws. “Maar dan duurt een item twee minuten. Bij het monteren moet ik heel veel weggooien, terwijl ik er ook een leuk programma van kan maken van een uur.”

Tot slot reageerde Van Plateringen nog op de verbaasde reacties over zijn leeftijd. Hij zou veel jonger lijken dan 41. “Ik hoor het vaker. Het komt omdat ik een gelukkig mens ben, denk ik.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen