Kontschopper in RTL 4-programma Op De Vlucht

Het tweede seizoen van de John van den Heuvel-serie Op De Vlucht opent donderdagavond met een ‘explosieve confrontatie met een beruchte en keiharde crimineel’. Er wordt zelfs een kontschop (foto) uitgedeeld. Dat heeft de tv-zender laten weten. In Op De Vlucht sporen Van den Heuvel en zijn team gevluchte misdadigers op. In de eerste aflevering jaagt hij op Saban Baran, de niets ontziende hoofdrolspeler in een van de grootste mensenhandelzaken van de afgelopen twintig jaar.

Baran is hiervoor veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar maar als hij verlof krijgt om zijn vrouw en pasgeboren kind te bezoeken, vlucht hij naar het buitenland.

Van den Heuvels team is drie keer afgereisd naar zijn verblijfplaats in Turkije. “John van den Heuvel wist vervolgens de druk op de ketel te houden, zowel wat betreft de publieke opinie als de binnen- en buitenlandse politiek.”

Saban krijgt geen rust en de ontwikkelingen komen en blijven in een stroomversnelling. Het wordt voor het eerst dat Turkije een straf die in Nederland wordt uitgesproken overneemt.”

Het nieuwe seizoen van het door Simpel Media geproduceerde Op De Vlucht bestaat uit zes afleveringen en zes cases. De eerste aflevering is donderdag om 21.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen