Jan Slagter vindt The Voice-ster Ben Saunders ‘tuig’

Foto: Sander StoepkerBen Saunders, bekend van de RTL 4-show The Voice of Holland, is ’tuig’ en ‘erger dan de Tokkies’. Dat hebben Omroep MAX-baas Jan Slagter en RTL Boulevard-ster Albert Verlinde gezegd in reactie op zijn aanhouding. Saunders heeft in Hoorn een verkeersregelaar bewusteloos geslagen, waarna hij moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. De zanger werd afgevoerd door de politie. Terecht, vinden veel BN’ers, waaronder Slagter. “Tuig. Boycotten“, is het enige wat hij erover wil zeggen.

Verlinde heeft al eerder opgemerkt dat Saunders’ en zijn familieleden boeven zijn. “Ik heb wel eens een keer in dit programma gezegd dat de familie Saunders een beetje een Tokkie-familie is en toen waren ze helemaal boos. De enige die nu boos moet zijn is de familie Tokkie zelf, want de familie Saunders maakt het elke keer erger.”

De Saundertjes moeten eens naar zichzelf kijken, vindt Verlinde. “Ze kunnen boos zijn op de pers, dat die het verkeerd neerzetten, maar ze zetten het zelf verkeerd neer.”

Peter R. de Vries denkt dat Saunders het niet makkelijk gaat krijgen. “Daar gaat hij een flinke knauw van krijgen, want daar weten ze tegenwoordig wel raad mee. Er kan wel een onvoorwaardelijke gevangenisstraf uitrollen. Hier gaat hij wel last mee krijgen en terecht.”

Winston Gerschtanowitz verbaast zich ook over het gedrag. “Die mensen zijn bijna wekelijks in het nieuws. Dat ze het nou niet even proberen…”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen