Isa Hoes voor het eerst op tv over toyboyrel

Foto: RTLIsa Hoes gaat in de nieuwe Jopie Parlevliet Show voor het eerst in op de toyboyrel rond haar broer Onno Hoes. Dat heeft gastheer Richard Groenendijk bekendgemaakt op 100% NL. Tot nu toe weigerde Hoes over de rel te praten, maar voor Parlevliet, een typetje van Groenendijk, maakte ze een uitzondering. “Jopie is iemand van het sociale, van: hoe gaan jij en ik met elkaar om? Isa Hoes was te gast en ze heeft nog nooit iets gezegd over Onno. Ik wilde tóch dat ze daar iets over zei.

Het lukte Groenendijk. “Toen zei ik tegen Isa: ‘Je hebt jezelf nog nooit uitgelaten over wat je vindt van de escapades van je broer. Dat hoeft ook niet, maar ik wil graag weten: wat doet het als zus met je?’ Toen ging ze toch een beetje vertellen.”

Het gaat dus om de manier van vragen, aldus de cabaretier. “Je vraagt natuurlijk in feite hetzelfde. Dat komt omdat Jopie zo is van: ‘Meid, hoe is het met je broer en zus?’ Gasten vertellen op die manier meer.”

Onno Hoes raakte in opspraak vanwege zijn afspraakjes met toyboys. Uiteindelijk kostte het zijn burgemeesterschap en zijn huwelijk met Albert Verlinde.

De Jopie Parlevliet Show begint zaterdag om 21.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen