Irene Moors niet bezorgd over toekomst bij RTL 4

Foto: RTLIrene Moors is niet bezorgd over haar toekomst bij RTL 4, nu ze de stekker uit Life 4 You heeft getrokken en ze nog niets anders heeft. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Carlo Boszhard en Moors zijn nog drie keer te zien met Life 4 You, waarna Boszhard in het najaar alleen verder gaat. “RTL is op zoek naar een ander programma op ‘ons’ tijdstip en Carlo wil daar graag een rol in spelen. Hij heeft geen probleem met op zondag werken, zoals ik. Maar verder is er nog niets duidelijk.

Moors zou graag tv maken op een ander tijdstip dan de zondagmiddag, maar daar is nog geen plek voor bij RTL 4. “Over wat ik ga doen, maak ik me geen zorgen. Die duidelijkheid komt nog wel. Ik heb er vertrouwen in, en RTL ook.”

Ze denkt niet dat RTL haar nu laat zitten. “Ik werk al 26 jaar voor die club, vanaf het prille begin van RTL, en daar komen nog heel wat mooie jaren bij. Ik ga nu eerst genieten van een rustig halfjaar.

Je snapt wel dat ik het intussen thuis extra gezellig maak voor mijn kinderen, zodat die nog lang niet willen uitvliegen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen