Humberto Tan met discospektakel in Ziggo Dome

Humberto Tan komt op 30 oktober met een groot discospektakel in de Ziggo Dome. Het evenement heet Let’s Dance, net als het soundbook dat hij dit jaar uitbracht. Dat heeft RTL laten weten. Tan, die de show gaat presenteren, heeft er ontzettend veel zin in. “Het uitgangspunt van de muzikale programmering van ‘Let’s Dance’ in oktober is net als bij het eerder uitgebrachte soundbook dat men op alle songs moet kunnen dansen. Niet alleen op de hits van toen, maar zeker ook op die van nu.

De beste dance classics zullen worden afgewisseld met unieke optredens. Speciaal uit Miami komt b over om live hun bekendste internationale hits ten gehore te brengen als ‘Get Down Tonight’ en ‘Give It Up’. Ook Sister Sledge, bekend van hits als ‘We Are family’ en ’Lost In Music’ zal live optreden.

Tussen de optredens door zal Don Diablo de meest populaire disco tracks draaien en zorgt hij samen met topdanser Timor Steffens voor een spectaculaire opening van de show.

De avond wordt georganiseerd door RTL Live Entertainment, dat ook evenementen als GTST Live en de Dinnershow produceert. Een kaartje kost maximaal 70 euro.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen