Hollywood-ster Michiel Huisman in RTL Late Night

Foto: RTLDe Nederlandse Hollywood-ster Michiel Huisman is vanavond te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt. Huisman is op dit moment één van onze grootste internationale sterren en zijn ster is nog steeds rijzende. “Zes jaar geleden verhuisde hij met zijn gezin naar Amerika om het Mekka van de filmindustrie te veroveren. Dat die missie geslaagd is, blijkt wel uit prominente rollen in de hitserie Game of Thrones en films als Wild en World War Z.”

Binnenkort speelt Huisman een hoofdrol in The Age of Adaline, naast Blake Lively en Harrison Ford. “Vanavond schuift de Nederlandse topacteur aan om te vertellen over zijn nieuwe film en zijn enerverende leven in Amerika.”

Ook te gast is Guus Meeuwis, die zondag een droom uit zag komen. “Samen met 5000 fans liet de Brabantse zanger met zijn jubileumconcert de Royal Albert Hall in Londen op zijn grondvesten schudden.”

Alsof het nog niet genoeg is, staat Meeuwis komende maand ook nog eens vijf avonden op rij in het Philips Stadion voor de tiende editie van zijn Groots met een zachte G-concerten. “Vanavond speelt hij zijn door Kenny B. geschreven nieuwe single Jij Bent De Liefde.”

RTL Late Night begint om 22.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen