Giel Beelen wil liever naar 538 dan naar Veronica

Als Giel Beelen moest kiezen tussen een overstap naar Radio 538 of Radio Veronica, dan zou hij kiezen voor 538. Dat zegt de 3FM-dj in Veronica Magazine. Beelen denkt niet lang na. “Dan zou ik 538 doen. Veronica heeft natuurlijk van oudsher een mooie, traditionele naam, maar daar draaien ze toch wat oudere muziek. Dat past minder bij me“, vertelt hij. Maar, zo voegt de dj toe: “Als een zender mijn ochtendshow integraal wil overnemen dan pas ik bij meerdere zenders.

De dj ziet zijn 3FM-collega’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga naar Radio 538 vertrekken, maar zelf blijft hij bij de publieken. “Er is weleens sprake geweest van een overgang naar 538, maar dat is afgeketst.

Beelen is na Edwin Evers de populairste ochtend-dj van het land. “Natuurlijk vervloek ik die wekker weleens als ik ’s ochtends opsta, maar als ik eenmaal onder de douche sta, heb ik alweer zin in een nieuwe dag.

Aan avondradio moet hij niet denken. Dan heeft hij liever nachtradio. “Ik heb vroeger bijzondere radio gemaakt in de nacht. De mensen die luisteren, luisteren ook echt naar je. In de avond heb je toch een soort behangfunctie.

Ik hoef nu niet meer zo nodig nachtradio te maken. De ochtend is prima.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen