Gerard Joling gruwelt van Jeroen Dijsselbloem

Gerard Joling vindt minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem een verschrikkelijke man. Dat zegt de zanger, in zijn vrije tijd politiek commentator, op zijn website. Joling noemt de minister ‘Gijzelbloem’. “Ik vond hem altijd een zeer kundig man maar na zijn handelen bij de naheffing opgelegd door de EU en nu weer bij de ABN Amro, laat hij zien dat hij denkt dat het volk achterlijk is. Wij zijn toch allemaal wel van mening dat minister Dijsselbloem iedere geloofwaardigheid is kwijtgeraakt.” 

Volgens de zanger is Dijsselbloem niet meer serieus te nemen. “Hij is de slechtste minister van financiën ooit, wat is dat toch een grillige onbetrouwbare man.

Ook haalt Joling uit naar ABN Amro-baas Gerrit Zalm, die stelt dat de Raad van Bestuur van de bank afgelopen jaar hard heeft gewerkt. “De gevolgen hiervan zijn inmiddels wel duidelijk: personeel ontslagen, rente naar dieptepunt en je kunt tegenwoordig nog beter naar een schat zoeken dan naar een open bankfiliaal!

Verder mengt Joling zich ook nog in de vluchtelingendiscussie. “Waarom moet Europa (Brussel) het probleem vluchtelingen uit Syrië / Irak oplossen? Waarom helpen de rijke staten zoals Brunei, Oman, Emiraten, Saoedi Arabië en Koeweit deze mensen niet?

Ja lieve mensen soms moet je gewoon zeggen of schrijven hoe je hier over denkt.

Lees ook:
Gerard Joling: ‘Mark Rutte staat zwarte dag te wachten’ (2 maart 2015)
Gerard Joling vindt PvdA achterlijk (10 februari 2015)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen