Georgina Verbaan ergert zich rot aan Edwin Smulders

Georgina Verbaan heeft al geen goede ervaringen met Edwin Smulders, maar in februari haalde de paparazzo helemaal het bloed onder haar nagels vandaan. Dat zegt ze in Story. Tijdens de première van Jack Bestelt Een Broertje werd de dochter van Verbaan stiekem vanaf buiten door het raam gefotografeerd, terwijl dat niet mocht. Ze stormde boos naar buiten. “Ja, ik werd woest. Zij heeft er niet om gevraagd. Moet ik dan zeggen: het is mama’ s werk dus jij moet ook op de foto?

Verbaan werd buiten nog pissiger. “Op dat moment werd ik pas echt boos, want Edwin keek me grijnzend aan van: nu wordt het pas leuk, een boze moeder ernaast. Klikkerdeklik. Dat lachje, toen dacht ik: Het gaat gewoon over mijn kind.”

De beelden van de woedende Verbaan waren ’s avonds te zien in RTL Boulevard, waar Albert Verlinde het voor haar opnam, maar ‘deskundige’ Anouk Smulders haar afviel. Wat tijdens dat item werd doodgezwegen, is dat de fotograaf Smulders’ geliefde is.

Verbaan blijft bij haar standpunt. “Odilia kan nog niet kiezen of ze het oké vindt dat ze in de bladen staat. Ze moet eerst begrijpen wat het inhoudt. Als ze straks ouder is en zegt: ‘Ik vind het niet erg, mama’, prima, dan mag ze mee. Maar niet op deze manier.

Als ik haar mee over de rode loper had genomen, is het een ander verhaal. Dat moet iedereen voor zichzelf weten, maar dit gaat alleen maar over commercie. Blaadjes verkopen.

Het item in RTL Boulevard is hier terug te zien.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen