Georgina Verbaan baalt ook van AD.nl

Foto: Ester GebuisGeorgina Verbaan vindt het vervelend dat na Nu.nl ook AD.nl een artikel heeft geplaatst dat is gebaseerd op een interview dat deze week in Story staat. Dat laat de acteerdiva weten op Twitter. Verbaan onthult in het Story-interview dat ze klaar is voor de liefde, maar de actrice ontkent deze uitspraken te hebben gedaan. “Ik heb ze kort op de première van Surprise gesproken. Maar niet over al deze dingen. Ze hebben denk ik dingen gepakt uit andere interviews en er dingen bij verzonnen.

Of uit zijn verband getrokken. “Dan zeg je iets over de film en dat die over liefde gaat en dat je die liefde zomaar kan treffen en dan laten ze weg dat je het over de film had, verdraaien je woorden zo dat het lijkt alsof je zin had even leeg te lopen over jezelf tegen zo’n roddeljournalist.

Verbaan gaat nooit los tegen roddeljournalisten. “Als ik ze zie naderen sta ik ze zo kort mogelijk te woord en vertel nooit iets van een verlangen of iets anders persoonlijks. Gewoon kort, beleefd. Maar ze hebben uit een Grazia-interview zitten knippen en plakken denk ik.

Kortom: het artikel is volgens Verbaan niet correct. “Ik praat nooit uitgebreid met deze bladen. Maar whatever verder. Alleen mal dat Nu.nl het overneemt. Hoe dat met roddelbladen werkt weet toch iedereen?

Verbaan vindt het jammer dat Nu.nl het artikel niet op waarde weet te schatten. “Aan één zin hebben ze genoeg voor een hele spread. Ik maak me over zo’n Story niet eens echt druk, maar het moet niet overgenomen worden.

Toch staat het Story-interview nu ook op AD.nl. “AD.nl neemt ‘interviews’ uit Story ook klakkeloos over. Er staat niets ergs of vreselijks maar snap toch niet dat ze een gefabriceerd interview uit een roddelblad quoten.

Lees ook: Georgina Verbaan uit kritiek op Nu.nl

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen