De Wereld Draait Door niet live, Pauw en Tan wel

Matthijs van Nieuwkerk heeft op de dag van de Nationale Dodenherdenking geen live-uitzending, maar zijn late collega’s Jeroen Pauw en Humberto Tan zijn vanavond wel gewoon van de partij. Dat hebben de omroepen laten weten. Van Nieuwkerk is tot woensdag op vakantie, maar op de late avond wordt er gewoon doorgewerkt. Pauw herdenkt de Tweede Wereldoorlog én spreekt Nederlanders die vastzaten in Nepal. Bij RTL Late Night schuift professioneel talkshowgast Peter R. de Vries aan.

Met twee minuten stilte herdenkt Nederland vandaag dat het precies 70 jaar geleden is dat de Tweede Wereldoorlog eindigde. Pauw staat stil bij dit moment met Jeanne Diele-Staal, Isa Hamerlinck en Ad van Liempt.

Het trio Stef Steffens, zijn zus Sofie Steffens en vriendin Robin van Rooij zaten vast na de verwoestende aardbeving in Nepal. Bij Pauw vertellen ze over hun hachelijke avontuur.

Peter R. de Vries vertelt in RTL Late Night over zijn nieuwe RTL 5-programma Internetpesters Aangepakt.

De andere gasten zijn Chris Gardner, wiens levensverhaal werd verfilmd in de Will Smith-film The Pursuit of Happyness en Barbara Barend, die komt praten over haar Auschwitz-documentaire.

Net als Pauw, heeft ook RTL Late Night een Nepal-slachtoffer in huis. Bergbeklimmer Eric Arnold kwam eveneens vast te zitten in het Aziatische land.

Pauw is om 23.00 uur te zien op NPO 1, RTL Late Night om 22.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen