Erland Galjaard ‘erg blij’ met terugkeer Beau

Foto: EenVandaagErland Galjaard, de programmabaas van RTL, is erg blij met de terugkeer van Beau van Erven Dorens naar RTL 4. Dat laat hij vandaag weten in een persbericht. Nu SBS niet verder met hem wil, keert Beau terug op het oude honk. “Ik heb altijd gezegd en gehoopt dat Beau terug zou keren naar RTL. Nu het zo ver is, zijn we heel erg blij. Hij is een zeer ervaren, getalenteerde presentator, die met zijn unieke toon, durf en jongensachtige nieuwsgierigheid veel kan toevoegen aan onze zenders.”

Galjaard heeft hoge verwachtingen. “Ik merkte na een paar gesprekken alweer hoe ontzettend veel leuke ideeën en programma’s er zijn waar Beau enorm veel aan kan toevoegen. Ik verheug me zeer op zijn komst.

Van Erven Dorens laat in het officiële statement weten ook erg verheugd te zijn. “Ik ben heel blij dat ik weer aan de slag ga bij RTL, de zender waar ik ooit ben begonnen en veel historie mee heb. Ik verheug me er zeer op om mij volledig te storten op de leuke, uitdagende en mooie programma’s die ik mag presenteren en maken.

In 2001 begon Van Erven Dorens als presentator van RTL Boulevard en daarnaast was hij ook te zien als presentator van Dancing With The Stars, Deal or No Deal, Ik Hou Van Holland en Het Zesde Zintuig.

In augustus 2009 maakte Beau de overstap naar SBS waar hij onder meer Shownieuws presenteerde. “Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan daarom is Beau terug op zijn oude vertrouwde honk bij RTL.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen