Edvard Niessing: ‘Eva Jinek wordt hele grote’

Foto: TROSEdvard Niessing, die een aantal jaren het RTL Nieuws presenteerde, denkt dat Eva Jinek een zeer grote presentatrice wordt. Dat zegt hij in de Privé. Niessing heeft veel vertrouwen in Jinek, ondanks de massale kritiek op haar talkshow. “Ik ben het daar echt niet mee eens en ik denk zelfs dat Eva het in zich heeft om een heel grote te worden. Ik voorspel dat ze dit over een paar jaar ook zal zijn. Jinek was af en toe niet goed door de gasten die er waren, maar daarvoor moet je ook bij de redactie zijn.” 

Ook zie je gewoon dat Eva niet goed wordt geadviseerd, vervolgt Niessing. “Ik weet niet hoe degene heet die de aanwijzingen in haar oortje fluistert, maar dat is duidelijk niet iemand met ervaring op de vloer.”

Anders had hij bijvoorbeeld wel gezien dat het zonde is om zo’n mooie meid, die bovendien vaak ook nog van die mooie leren rokjes draagt, op te zadelen met van die grote, gekleurde kaarten op haar schoot waar ze de hele tijd mee zit te frummelen.”

Een goede tv-maker zou dat zíen en er iets aan doen! Ik hoop van harte dat Eva die hulp krijgt. Dan gaat ze een heel grote worden, hoor.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen