Dave Roelvink duwt Ferri Somogy richting tv-wereld

Het wil maar niet lukken met de dj-carrière van voormalig GTST-ster Ferri Somogyi. Hij overweegt daarom te gaan presenteren. Dat zegt de acteur in Story. Volgens Somogyi is er tegenwoordig wel heel erg veel concurrentie in de dj-wereld. “Dj zijn is fantastisch, maar het aanbod wordt steeds groter. Ook iemand als Dave Roelvink wordt tegenwoordig als dj gevraagd. Dat is prima, iedereen moet zijn passie volgen. Maar het betekent wel dat het werk onder meer mensen moet worden verdeeld.

Daarbij wil Somogyi zichzelf blijven ontwikkelen, vult hij aan. Daarom kiest hij nu voor tv. “Er worden gesprekken over gevoerd“, vertelt hij. “Dus wellicht ben ik eerdaags als presentator te zien.

Somogyi weet niet of hij na zijn recente gastrol in GTST ooit wéér terugkeert in de soapserie. “Het was zo leuk om weer met iedereen te werken. Maar wat er in de toekomst gaat gebeuren, weet ik niet. We houden in elk geval contact.

Tot slot geeft Somogyi aan dat hij maar geen vrouw kan vinden. “Ik date regelmatig, maar tot nu toe is er geen blijvende relatie uit voortgekomen. Misschien duurt het nog wel tot mijn zestigste tot ik de ware tegenkom.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen