Daphne Bunskoek voor even terug op tv

Daphne Bunskoek was als presentatrice van RTL Boulevard ooit één van de grote sterren van de Nederlandse tv, maar de laatste jaren werkt ze vooral in de luwte. Vanavond is ze weer even op het scherm en wel bij de RKK. Dat heeft de omroep laten weten. Bunskoek is te gast in de laatste aflevering van Villa Roma, het programma waarin Wilfred Kemp gasten ontvangt in een aangenaam appartement in Rome. De presentatrice is openhartig over haar leven én haar bewuste keuze om kinderloos te blijven. 

Kinderen passen niet in het leven van Bunskoek. “Als ik morgen naar Argentinië wil vertrekken, wil ik dat niets me daarvan weerhoudt.

Zittend in de schaduw van een sinaasappelboom in één van de mooie Romeinse parken vertelt Bunskoek over haar drang er op uit te trekken en de wereld te verkennen. “Steeds weer nieuwe ervaringen opdoen.”

Aan de andere kant verlangt ze intens naar rust en stilte. “Ze volgde ooit een Vipassana meditatie, waarbij ze tien dagen moest zwijgen. Ze is op zoek naar de juiste balans tussen het uitdagende avontuur en innerlijke rust van de ziel.”

Gastheer en gast houden allebei van koken. “Tijdens een Italiaanse kookles maken ze verse pasta en twee bijbehorende sauzen: de pittige salsa amatriciana en de Romeinse versie van de spaghetti carbonara.

Villa Roma is om 17.50 uur te zien op NPO 2.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen