Comedy Central blijft verzekerd van topcomedy’s

Het humorkanaal Comedy Central blijft verzekerd van internationale hitcomedy’s en animatieseries. Moederbedrijf Viacom heeft daartoe een exclusieve, meerjarige volumedeal gesloten met 20th Century Fox Television. Dat is bekendgemaakt. De deal bestaat uit succesvolle series als How I Met Your Mother, Malcolm in the Middle and My name is Earl. “Maar ook de zeer bekende animatieseries als Family Guy, Futurama, American Dad en Bob’s Burgers zijn onderdeel van de overeenkomst.”

Daarnaast zullen er ook afleveringen van de series Modern Family en New Girl te zien zijn bij de zenders Comedy Central en Comedy Central Family.

We zijn zeer verheugd over deze exclusieve overeenkomst met Fox. Al jarenlang is de Fox content erg succesvol op onze zenders, maar nog nooit was de deal zo uitgebreid”, aldus Brigitte van der Bijl, Director Acquisitions VIMN Northern Europe.

Maurice Hols, General Manager VIMN Benelux, vervolgt: “Wij zijn zeer blij dat we de Comedy Central kijkers ook de komende jaren de beste comedies ter wereld kunnen voorschotelen.

Ook David Smyth, verkoopbaas bij 20th Century Fox Television Distribution, is verheugd. “Het Nederlandse publiek kan via de zenders van Comedy Central genieten van onze meest bekende titels en natuurlijk ook de nieuwste comedy series.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen