Boer Tom wil niet in ‘afzeikshow’ Paul de Leeuw

Boer Zoekt Vrouw-boer Tom Groot heeft de uitnodiging om mee te doen aan de Paul de Leeuw-show Ranking the Stars afgeslagen. Dat vertelt de boer in Privé. Groot vindt de tv-show vreselijk. “Natuurlijk zie ik ook graag verzoeken om mee te werken aan televisieprogramma’s voorbij komen, zeker als er ik iets mee kan verdienen. Maar het aanbod van Paul de Leeuw om plaats te nemen in het team van Ranking The Stars wijs ik af, ondanks de leuke vergoeding die ik ervoor zou krijgen.

Ranking the Stars staat nooit op in huize Groot. “Ik vind het afzeiktelevisie en daar wil ik absoluut niet aan meewerken. Ik ben daar ook helemaal niet geschikt voor. Paul heeft verschillende keren geprobeerd mij over te halen, maar helaas voor hem, ik ga dat gewoon niet doen.

Bovendien is Groot druk met zijn bedrijf. “De bollen die de grond uit moeten en bewerkt moeten worden, het zijn intensieve weken. Maar ach, een paar uurtjes naar de studio komen, was op zich geen probleem geweest, maar niet voor Paul de Leeuw.

De Leeuw stelt nooit met boer Tom gesproken te hebben. “Gekke Tom! Is één keer gebeld door redactie. Heb de goede boer nog nooit gesproken.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen