Beau scoort nog steeds niet fantasties

Het programma ’t Is Hier Fantasties van Beau van Erven Dorens blijft weinig bekeken op SBS 6. De derde aflevering van het tweede seizoen kwam woensdag uit op 328.000 kijkers en 5 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. ’t Is Hier Fantasties begon eind april als onderdeel van de nieuwe vrijdagavond van SBS 6, maar al na één week besloot de tv-zender die avond te schrappen. De vakantieshow van Van Erven Dorens trok toen 411.000 kijkers (6 procent).

Sinds vorige week heeft ’t Is Hier Fantasties een nieuw thuis: de woensdagavond. Daar is het programma echter ook weinig succesvol. Vorige week keken er 417.000 kijkers (7 procent).

Van dat kijkerspubliek is gisteren ongeveer een kwart afgehaakt. Van Erven Dorens wist met zijn prime time-show niet eens een plaats te veroveren in de dagelijkse kijkcijfer top 25.

Van Erven Dorens maakt een roemloze aftocht bij SBS 6. Dit is zijn laatste programma bij de zender, die hij verlaat omdat hij zich er nooit thuis heeft gevoeld.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen