Barbie stopt waarschijnlijk met RTL 5-soap

Samantha ‘Barbie’ de Jong stopt na het komende seizoen waarschijnlijk met haar soaps op RTL 5. Dat vertelt manager Jake Hampel aan BekendeBuren. Begin juni start ‘Samantha en Michael nemen er nog eentje’ over de komst van haar tweede kindje. “Het is een feit dat deze zevende reeks zonder ‘babynieuws’ niet eens op de buis was geprogrammeerd. Voor een vervolg moet wel een grondslag zijn. Ik ben van mening dat met twee kinderen de focus moet liggen op het moederschap.

Straks moet Barbie zich richten op moederen, in plaats van op opnames, vindt Hampel. “Als Barbie straks haar tweede kindje heeft, dan zal ze daar haar handen aan vol hebben en fulltime moeder willen zijn. En dan is de koek gewoon op. Dat moment komt gewoon een keer en ik denk dat dit moment nu lijkt te zijn aangebroken.”

Dus in principe is dit de laatste reeks, maar zeg natuurlijk nooit ‘nooit’. Tenslotte is reality een spil in haar leven geworden. Maar er moet nu ruimte zijn voor de zorg en de opvoeding van de kinderen. Zelf stap ik er aan het eind van het jaar op een verrassende manier uit. Daar kan ik echter op dit moment niets over zeggen.

De soap van Barbie is de meest bekeken realitysoap op RTL 5. Het tv-station is naarstig op zoek naar goed scorende opvolgers, maar slaagt daar vooralsnog niet echt in.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen