Alex Oosterveen slaat terug naar Olcay Gulsen

Foto: RTLRadio Veronica-dj Alex Oosterveen heeft gereageerd op de beschuldiging van Olcay Gulsen dat hij zijn luisteraars bedriegt. Dat is te lezen op Twitter. Oosterveen belt elke week vijf dagen lang een andere BN’er wakker en deze week was Gulsen aan de beurt, maar Gulsen verklapte dat ze gewoon in Hong Kong was en ‘meespeelde’. “Goeiemorgen Olcay Gulsen. Ah! Je speelde toneel? Je kan verdacht overtuigend spelen dat je heel erg arrogant overkomt. Nep“, twittert de radio-dj.

De dj is helemaal klaar met de modeontwerpster. “Bah, ik wil geen seconde meer met die mevrouw bezig zijn.

Oosterveen en collega Martijn Muijs belden een week lang met Gulsen. Vlak voor het telefoongesprek van woensdag, schold Oosterveen Gulsen uit voor ‘ordinair klotewijf’. In het telefoongesprek dat daarop volgde, zei Overveen geen overtogen woord.

Tijdens het laatste telefoongesprek, vrijdag, gaf Oosterveen aan blij te zijn dat hij Gulsen niet meer hoeft te spreken. “O, nee? Menen jullie dat nou? Van mij was het een grapje. Jullie breken wel mijn hart als jullie het menen“, reageerde zij.

Pas vrijdagmiddag kwam Gulsen er door berichtgeving in de media achter dat Oosterveen haar achter haar rug om heeft uitgescholden op de radio. “Jammer hoor Alex. Heb nog wel zo goed meegespeeld dat jullie mij zogenaamd vijf dagen achter elkaar hebben wakker gebeld. Nep“, twitterde ze.

Gulsen is niet de enige BN’er die te maken krijgt met de scheldende Oosterveen. De dj staat bekend om het schofferen van sterren.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen