Albert vond Songfestival-show verschrikkelijk slecht

Albert Verlinde vond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival een verschrikking om naar te kijken. Dat heeft hij laten weten in RTL Boulevard. Verlinde vond het een vreselijke show. “Ik heb meer wijn gedronken dan ik van tevoren gedacht had. Het was een vreselijke zit. Laat ik dat maar even zeggen. Iedereen heeft het over Trijntje en over haar drie minuten televisie, maar mijn deceptie was dat het gewoon een vreselijk programma was om naar te kijken“, aldus de showkenner van RTL 4.

De show in Wenen was beduidend minder dan voorgaande shows in andere steden, aldus Verlinde. “Ik heb zelden een Songfestival-spektakel gezien dat zo vervelend was. Ik had die rode wijn echt nodig.”

Vooral het pauzefilmpje vond hij erg stompzinnig. “Op een gegeven moment zat ik en kregen we een rondleiding door een paard en door een hond en door een kat door Wenen heen. Dan keken we door hun ogen. Daar zaten we gisterenavond met 3,5 miljoen mensen naar te kijken.”

Maar daar bleef het volgens Verlinde niet bij. “Die drie dames waren ook niet om over naar huis te schrijven en die Conchita Würst moet terug de worstenfabriek in. Die stond in de green room interviews te doen die nergens op sloegen.”

Kortom: ik heb me wild zitten ergeren. Maar de wijnboer is blij met me.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen