Albert Verlinde bedient fans met Instagram-account

Foto: Reni van MarenAlbert Verlinde had al Facebook en Twitter, maar zijn fans kunnen hem nu ook volgen via Instagram. Dat maakte hij maandag bekend in RTL Boulevard. Verlinde, wiens showrubriek wordt geplaagd door een steeds ouder wordend kijkerspubliek, verhipt. Niet alleen besteedt hij op tv steeds vaker aandacht aan YouTube-sterren, ook transformeert hij nu dus tot een heus social media-beest. “Volg me nu ook op Instagram!“, roept Verlinde, die al 1600 volgers heeft op het sociale medium.

De eerste foto die Verlinde op Instagram heeft geplaatst, is een foto met YouTube-ster Rutger Vink. Hij zat maandagavond in RTL Boulevard om te vertellen over zijn succes op YouTube.

Tot nu toe plaatste Verlinde zijn foto’s vooral via Twitter. Daar laat hij bijvoorbeeld zien hoe hij met zijn ouders luncht in Amsterdam en wat hij in het Abba-museum in Stockholm te zien krijgt.

Zijn collega Winston Gerschtanowitz zat al langer op Instagram. Verlinde plaagde Gerschtanowitz recent door een Instagram-fitnessvideo van hem uit te zenden in RTL Boulevard, maar dat viel niet in de smaak bij zijn collega.

Mijn eerste instagram met een held!!!

Een foto die is geplaatst door Albert Verlinde (@albert.verlinde) op

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen