AD op voorpagina: ‘Gerard Joling, kan dit wel?’

Het AD vraagt zich vandaag op zijn voorpagina af of het wel gepast is dat tv-ster Gerard Joling vandaag gewoon een Toppers-concert afdraait in Amsterdam. “Kan dit vanavond wel?“, kopt de krant groot. Joling reed dinsdag een hoogbejaarde vrouw het ziekenhuis in. “Moet Gerard Joling 3 dagen gaan zingen, dansen en feesten met de Toppers terwijl de 91-jarige Jo Buis-Van der Laarse zwaargewond op de intensive care van een ziekenhuis ligt?“, vraagt het AD zich af.

Toppers-manager Benno de Leeuw vindt van wel, zegt hij in het artikel van het AD. “Veel fans zijn positief over het feit dat hij onder deze omstandigheden toch optreedt.

Volgens hem vindt slechts ‘een kleine minderheid’ het ongepast dat Joling gewoon in de Arena staat. “Maar die paar negatieve reacties zijn geen reden om de concerten af te gelasten.

Het AD vraagt zich echter af hoe klein die minderheid is. “Op Facebook zijn de meningen verdeeld, van ‘walgelijk’ tot ‘sterk’.

En: ‘Hoe moet Joling dat doen, uit zijn bol gaan op het grootste meezingfeest van Nederland terwijl hij een oude vrouw het ziekenhuis inreed?’

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen