‘Yolanthe liegt over zwangerschapsjuich’

De bewering van Yolanthe Sneijder-Cabau dat ze niets wist van het plan van haar man Wesley Sneijder om haar zwangerschap voor het oog van miljoenen tv-kijkers bekend te maken in de wedstrijd Nederland – Turkije, wordt op sociale media in twijfel getrokken. FAB Magazine-baas Ebru Umar, showexpert Bart Ettekoven en andere twitteraars wijzen namelijk naar een column die haar manager Xenia Kasper schreef voor FAB. Zij wist vooraf wél van de actie van Sneijder.

Kasper vloog afgelopen vrijdag, toen Nederland – Turkije gespeeld werd, naar Spanje. “Vlak voor het vertrek van het Transavia-vliegtuig attendeerde ik mijn man nog even om toch vooral naar de wedstrijd Nederland-Turkije te kijken omdat ik wist wat Wesley zou doen als hij zou scoren“, schrijft ze.

Ik was net op tijd in ons huisje in Spanje toen Wesley zijn moment koos om het blije nieuws van de zwangerschap van zijn vrouw Yolanthe bekend te maken. Daarna ontplofte mijn telefoon. Ik kon alle redacties het heuglijke nieuws bevestigen en tijdens het aansluitende interview na de wedstrijd zag ik een stralende en trotse Wesley.

Na een doelpunt in Nederland – Turkije stopte Sneijder een bal onder zijn shirt en een duim in zijn mond. Vanochtend zei Cabau in De Telegraaf dat ze niets wist van de zwangerschapsjuich, maar dat het ‘schijnt’ dat hij haar Wesley wel had overlegd met zijn ouders.

Opmerkelijk: Yolanthe wist niets van de actie van Wesley maar haar manager wel?“, aldus Ettekoven.

Doorgaans overleggen stellen die een kind verwachten over de manier waarop ze dat bekendmaken.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen