Wendy van Dijk wil ook België positiever maken

Wendy van Dijk gaat haar blaadje Wendy over positiviteit ook in België uitbrengen. Dat heeft de RTL 4-ster laten weten aan RTL Boulevard. Volgens Van Dijk wil ook België haar blad lezen. “We zijn over de grens gegaan. Er waren best wel wat aanvragen van mensen in België die mij kennen van verschillende programma’s die ik daar doe, waaronder Moordvrouw, Obese en alle Ushi’s. Dat heeft daar allemaal gedraaid. Er kwamen dus heel veel vragen van: kunnen wij dat blad ook niet krijgen hier?

Daar geven Van Dijk en haar team nu gehoor aan. “Het is voor ons een uitprobeersel hier, want onze markt is gewoon Nederland. Maar we dachten: waarom niet? Laten we het gewoon proberen!

Van Dijk stelt dat het super gaat met haar magazine. “Vooralsnog gaat het hartstikke goed en zijn we superblij met hoe het wordt ontvangen. Ik probeer positiviteit te verspreiden in het land, maar ik krijg het in grote getale terug. Dat is echt heel mooi.

Volgens showsite Glamorama rommelt het flink op de redactie van Wendy. Zo zouden onder meer de hoofdredacteur en een art director opgestapt zijn. “Is Wendy van Dijk binnenskamers te dom (we roepen maar wat hoor) en vluchten mensen daarom weg, of is het totaal iets anders?”, vraagt de showsite zich af.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen