Wendy spreekt nog met Hart in Aktie-kandidaten

Bijna tien jaar na het einde van Hart in Aktie, heeft Wendy van Dijk nog steeds contact met sommige kandidaten uit het SBS 6-programma. Dat vertelt de RTL 4-ster in Avrobode. Van Dijk heeft nu vooral veel contact met (oud-)deelnemers van Obese. “Jazeker. Maar dat geldt voor bijna al mijn programma’s. Ik spreek zelfs nog weleens mensen van Hart in Aktie. Zeker bij Obese, waarin ik mensen bijna een jaar lang volg, sms ik vaak even hoe het met ze gaat“, aldus de presentatrice in het blad.

Dat vindt Van Dijk van groot belang. “We hebben ook een groepswhatsapp met oud-deelnemers, dus iedereen is enorm bij elkaar betrokken. Tijdens de finale van dit seizoen komen ook kandidaten uit de eerste en de tweede serie langs.

Fysiek bezoekt Van Dijk de deelnemers van Obese overigens niet vaak. “Ik ben bij de weegmomenten, elke drie maanden. Achter de schermen mail of sms ik wel met de kandidaten, maar ik zie ze niet.

Dat zou ten koste gaan van het verrassingseffect bij het weegmoment. Dan zie ik voor het eerst hoeveel ze zijn afgevallen.

Obese is elke zondag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen