Vrienden Carice hebben geen zin in Game of Thrones

Carice van Houten mag dan wel een prestatie van formaat neerzetten door als Nederlandse actrice te schitteren in de wereldberoemde productie Game of Thrones, haar vrienden laten de serie allemaal links liggen. Dat vertelt de actrice in Mikro Gids. Van Houten kan haar Game of Thrones-avonturen niet delen met haar ‘BFF’ Halina Reijn en partner Kees van Nieuwkerk. “Nee, bijna al mijn vriénden hebben de serie nog nooit gezien. Wat eh, lichtelijk teleurstellend is.

Toch kan Van Houten er wel begrip voor opbrengen. “Ach, zelf loop ik ook enorm achter met al die nieuwe series op HBO en Netflix. Bovendien, ik zeg altijd tegen mijn vrienden: ‘Wacht jij maar tot je een been breekt, dan kun je al de Game of Thrones-afleveringen achter elkaar bekijken, poeh!

Van Houten begon in 2012 bij Game of Thrones. “Ik wist bij wijze van spreken niet eens waar de camera stond, maar na al die seizoenen voelt het nu alsof ik echt een onderdeel van de serie ben.

Het is gewoon een ontzettend leuk stel mensen. Ja, ik zou het gaan missen, als ik niet meer voor Game of Thrones naar regenachtig Belfast zou moeten vliegen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen