Valerio wil bij ’top drie beste presentatoren’ horen

Foto: BNNValerio Zeno wil uiteindelijk bij de crème de la crème van presenterend Nederland horen. Dat vertelt het BNN-talent in weekblad Televizier. Zeno is inmiddels 31, maar heeft in tv-land nog een lange weg te gaan. “Waar ik als kind echt al van droomde, is bij de top-3 beste amusementspresentatoren van Nederland horen. lk zou in de toekomst wel dé shows van het moment willen presenteren. Dus wat vroeger de Soundmixshow was, of nu The Voice of Holland.

Waar Zeno nu vooral televisie maakt voor jongeren, wil hij uiteindelijk hele families gaan bedienen. “lk wil graag amusement maken voor jong en oud.”

Dat vindt Zeno ook leuk aan Proefkonijnen, dat hij samen met Dennis Storm doet. “Daar kijken ouders met hun kinderen naar, maar ook studenten.”

Zeno wil overigens ook tv blijven maken met Storm. “Als er weer een nieuw programma is waarvan wij denken: dit is echt iets voor ons samen, dan zullen we dat zeker doen. Want de chemie die wij hebben, heeft niet iedereen, dus dat moetje wel koesteren.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen