Tweede seizoen voor mager bekeken Katja’s Bodyscan

Er komt waarschijnlijk een tweede serie van Katja’s Bodyscan, dat de afgelopen acht weken samen met de Tooske Ragas-show Van Hollandse Bodem de mager bekeken donderdagavond van NPO 1 vormde. Dat vertelde Katja Schuurman gisteren in RTL Boulevard. Beide NPO 1-programma’s sloten gisteren hun eerste seizoen af. “Ik denk dat er wel een tweede seizoen in zit, ja. Er wordt over gesproken. En dat zou ik heel graag willen doen”, aldus Schuurman.

De presentatrice heeft genoten van het eerste seizoen van haar populair-wetenschappelijke programma. “Ik had van tevoren niet voorzien dat het zo intensief zou zijn, want er zaten behoorlijk wat heftige experimenten in.”

Ze heeft alles volgehouden. “Toen ik een week niet mocht eten, heb ik op een gegeven moment wel gedacht: ja, wie zit het nou of ik hier thuis toch iets in mijn mond stop?

Katja’s Bodyscan en Van Hollandse Bodem scoorden beide ver onder het zendergemiddelde van NPO 1. De programma’s sloten gisteren af met respectievelijk 892.000 kijkers en 652.000 kijkers.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen