‘Thuiswinnaar Weet Ik Veel werkt bij de sponsor’

Foto: Studio KastermansKarin Velthorst uit Doetinchem, die zaterdagavond tot thuiswinnaar werd uitgeroepen in de RTL 4-show Weet Ik Veel, werkt voor de sponsor van het programma: Kleertjes.com. Dat heeft de oplettende kijker Jesse van Pardon (23) ontdekt. De Facebook-post van Jesse lokt veel reacties uit van mensen die van doorgestoken kaart spreken. “TV is fake? Wie had dat gedacht! Maar op deze manier doen alsof iemand een prijs wint is wel heel achterbaks…“, luidt één van de reacties.

Jamai Loman mocht de thuiswinnaar verrassen met 5000 euro. “Ik zit niet voor niets als 23-jarige knul op mijn vrije zaterdagavond RTL4 te kijken. Ik verveel me kapot en besluit op onderzoek uit te gaan.

Dat onderzoek leidde hem tot een verrassende ontdekking. “Karin Velthorst werkt volgens haar eigen Facebook namelijk als Copyrighter bij www.kleertjes.com. Hetzelfde hippe kinderkledingwinkeltje dat jullie vet hippe programma sponsort.

Toeval? Weet ik veel.

Update – Volgens RTL gaat het niet om de Karin Velthorst die bij Kleertjes.com werkt, maar om een andere Karin Velthorst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen