Shopping Queens VIPS gelijk weer in de herhaling

Het spaarvarken van RTL 5 lijkt volledig leeg. Zeven weken na de start van de kijkcijferflop Shopping Queens VIPS met Fred van Leer en drie dagen na de finale ervan, begint de tv-zender vanavond met de herhaling van deze reeks. Dat meldt het station. Shopping Queens VIPS werd enorm slecht bekeken met op sommige avonden nog geen 60.000 kijkers. Op een voor RTL 5 huiveringwekkende avond in maart werd de Fred van Leer-show zelfs ingehaald door Chica Vampiro op Nickelodeon.

Hoewel de winnares van de serie al bekend is, ene Tamara, gaat Shopping Queens VIPS vanavond dus weer in de herhaling. Elke week is te zien hoe vijf C-sterren een shoppingstrijd met elkaar aangaan.

De eerste vijf bekende vrouwen die meedoen zijn Gooisch Meisje Pauline Wingelaar, Daniella uit Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf, realityster Laura Ponticorvo, Next Top Model Ovo Drenth en ex-playmate Dorien Rose.

De hele week zijn de dames in huwelijkssferen. “Mary Borsato geeft de opdracht. Ze moeten dan shoppen voor een societywedding.

Shopping Queens VIPS is om 18.40 uur te zien op RTL 5, direct na een herhaling van Flodder. Zie ook de website van de zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen