SBS 6-goochelaar laat broek Gerard Joling zakken

Foto: AVROVoor de één is het een absolute nichtmerrie, maar voor SBS 6-goochelaar Steve Carlin is het juist een compliment: hij heeft Gerard Joling dermate verbaasd, dat zijn broek er vanaf zakte. Dat meldt SBS 6 vandaag. Voor zijn nieuwe tv-show mocht Carlin thuis op bezoek bij Joling, waar hij ook Patricia Paay aantrof. “Mijn broek zakt ervan af. Ik denk er misschien ook niet te diep over na, maar als ik dat wel doe, snap ik het ook niet. Het kán niet waar zijn“, zei Joling na afloop.

De spanning aan Jolings keukentafel was te snijden toen Carlin bij hem een truc uitvoerde met een scherp mes. Patricia Paay, die bij Joling op bezoek was, werd meegezogen in het bloedstollend experiment.

Carlin ging bij nog veel meer bekende Nederlanders langs. Zo stonden ook Anita Witzier, Dirk Zeelenberg, Tygo Gernandt, Jochem van Gelder, Yes-R, Eva Simons en Kim-Lian van der Meij perplex van de goochelkunsten van Carlin.

Zijn programma It’s a Kind of Magic gaat op vrijdagavond 24 april om 20.30 uur in première op SBS 6. Masmedia is de producent.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen