Sander Lantinga: ‘Geen 2 miljoen euro per jaar!’

Foto: Manon van der ZwaalSander Lantinga gaat bij Radio 538 niet twee miljoen euro per jaar verdienen. Dat zegt de radio-dj vandaag in Het Parool. Lantinga stapt samen met collega Coen Swijnenberg over van 3FM naar 538, waar ze 2 miljoen euro per persoon zouden gaan verdienen. “Nou, graag! Jullie lieftallige collega’s van de Volkskrant schreven dat ik dat zou gaan verdienen bij 538. Maar denk je nou echt dat ze per jaar vier miljoen kunnen betalen aan alleen al de salarissen van Coen en mij?” 

Dat gaat volgens hem niet gebeuren. “Echt, we gaan dat daar bij lange na niet verdienen. Mag het in kapitalen? BIJ LANGE NA NIET! Nee, ik ga niet zeggen wat we er wel gaan verdienen.”

Het gaat bovendien niet om de poen, beweert Lantinga. “Als het ons om het geld zou gaan, dan waren we drie jaar geleden al overgestapt. Toen was de markt veel gunstiger en kregen we aanzienlijk meer geboden.”

We willen gewoon eens verder kijken. Ik heb in mijn leven nog nooit ook maar één knop bij een ander radiostation dan 3FM ingedrukt.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen