Ruud de Wild zag Ivo van Breukelen als opvolger

Foto: John KramerRuud de Wild had liever zijn collega Ivo van Breukelen gezien als zijn opvolger in de middag van Radio 538. Dat vertelt de radio-dj vandaag in de Volkskrant. De Wild neemt deze week afscheid van 538 en wordt in september opgevolgd door 3FM-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. “Mijn grote droom was geweest om Ivo van Breukelen van de show De Avondploeg klaar te stomen voor de middag. Hem vind ik een van de grootste talenten van de radio“, zegt de bekende radio-dj.

Volgens De Wild is hij niet de enige die grote plannen had met Van Breukelen. “Zo wilde Jan-Willem het ook“, zegt De Wild, verwijzend naar voormalig 538-baas Jan-Willem Brüggenwirth.

Tijd om zijn opvolger in te werken, krijgt De Wild niet. Ondanks dat hij de meest beluisterde middagshow van het land maakt, moet hij het veld ruimen. “Ik ben een van de weinige radiomakers die er op het hoogtepunt uit vliegt.

Ik ga na een lange tijd vastigheid en zekerheid in één keer naar niks. Daar moet ik wel aan wennen ja. Loslaten is lastig.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen