Roxeanne Hazes wil meer doen op televisie

Haar werk als jurylid in de SBS 6-show Bloed, Zweet en Tranen, is Roxeanne Hazes zo goed bevallen, dat ze méér wil doen op tv. Dat vertelt ‘de dochter van’ in weekblad Party. Hazes zou na die talentenjacht graag nog een programma doen. “Jawel, dat lijkt me heel leuk. Zingen blijft mijn allerbelangrijkste bezigheid, dat doe ik ook het allerliefst. Maar ik ben heel dankbaar dat ik Bloed, Zweet en Tranen heb mogen doen en het tv-werk smaakt absoluut naar meer“, zo vertelt ze. 

Vòòr Bloed, Zweet en Tranen had Hazes nog weinig tv-ervaring. “Klopt, maar ik ben ook nog maar 22. Hoewel ik al wat jaartjes meega in de muziek, kom ik in televisieland net kijken. Ik heb het jureren in de talentenjacht als een groot leerproces gezien.

Hazes kreeg op haar jurylidschap wel wat kritiek, vanwege haar leeftijd. “Kijk, ik weet heus wel dat ik niet het beste jurylid van Nederland ben of het meest verstand van muziek heb. Ik moet nog heel veel leren. Maar ik kan wél beoordelen of iemand talent heeft.

Weet je? Kritiek hou je altijd. Als ik morgen een groen truitje aan heb, zijn er altijd mensen die zich hardop afvragen waarom ik niet voor blauw heb gekozen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen