Olcay Gulsen twijfelt over tv-carrière

Modeontwerpster Olcay Gulsen twijfelt of ze wel verder moet met tv-maken. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Gulsen, die momenteel op tv is met het mager bekeken Werk aan de Winkel, heeft tijd tekort. “Drie weken geleden was ik zó gelukkig, het was de eerste zaterdag in dertien weken dat ik vrij was. Ik probeer minder te werken. Maar ja, dan neem ik weer zoiets aan als Werk aan de winkel… Dat helpt niet. Ik hang daarom mijn tv-carrière aan de wilgen. Nee, grapje. Maar het is wel te veel.

De SuperTrash-baas heeft veel tijd gestoken in Werk aan de Winkel. “Ik heb het mezelf aangedaan en ik heb er heel veel plezier in. Dit programma ga ik netjes afmaken maar de volgende keer ga ik iets beter nadenken als ik word gevraagd.”

Ook wil Gulsen minder op de voorgrond als boegbeeld van haar merk SuperTrash. “We zijn een merk voor sterke vrouwen. Daar horen rolmodellen bij. Maar dat hoef ik niet altijd te zijn. lk heb een afkeer gekregen van mensen die zichzelf op de voorgrond plaatsen.

“Het voelt zo dwangmatig. lk sta niet meer op de cover van ons eigen magazine. En de laatste modeshow liep ik niet alleen het podium op, maar met alle belangrijke mensen van het bedrijf.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen