‘Niet veel ruimte voor Beau bij NPO’

Er is bij de NPO niet veel ruimte voor Beau van Erven Dorens. Dat stelt NTR-baas Paul Römer dit weekend in het AD. Van Erven Dorens wil aan de slag bij NPO, RTL óf de radio, nu hij na zes jaar vertrekt bij SBS. “Hij was op zijn best in Deal or No Deal“, vindt Römer. “Alleen zal hij daarmee geen emplooi krijgen bij de publieke omroep, want er is geen plek meer voor entertainment. En of hier iemand een vaste plek voor hem heeft? Met alle bezuinigingen is er niet veel ruimte.

Zelf wil Van Erven Dorens een Louis Theroux-achtige serie maakte. Theroux is wel te zien bij de NPO. “Hij gaat vast liever op reis om programma’s te maken, maar hij is een uitstekend spelleider“, vindt Römer.

Römer vindt Van Erven Dorens een talent, maar ook een moeilijk geval. “Hij heeft nooit een keuze gemaakt. Roddel, showtrap, serieus? Hij is ongrijpbaar.

Tv-deskundige Bert van der Veer is het daarmee eens, zegt hij in dezelfde krant. “Het probleem met Beau is dat je niet speciaal voor hem de televisie aanzet. Het is een goede presentator, maar hij is geen Linda de Mol of Chantal Janzen.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen