Net5 herhaalt Callgirl-serie op prime time

De Sanne Langelaar-serie Dagboek Van Een Callgirl gaat vanavond onverwacht in de herhaling op prime time. Op deze manier wil Net5 iets doen aan het forse kijkersverlies van vorige week. Dat heeft de zender laten weten. Dagboek Van Een Callgirl begon twee weken geleden met een voor Net5 erg nette half miljoen kijkers, maar donderdag halveerden de kijkcijfers tegenover kijkcijferkanon The Passion. In een poging om kijkers terug te winnen, kiest Net5 nu voor een prime time-herhaling.

De heruitzending van Dagboek Van Een Callgirl is vanavond om half tien, direct na Grey’s Anatomy. “Daardoor schuift How To Get Away With Murder voor een keer een uurtje naar achteren, naar 22.30 uur.

Kijkers van Net5 reageren op sociale media boos op de verschuiving. Zij vinden het onterecht dat een nieuwe aflevering van een lopende serie moet wijken naar de late avond voor een herhaling.

Net5 heeft zich in de afgelopen periode de woede van zijn kijkers op de hals gehaald, door met een aantal series te stoppen vanwege lage kijkcijfers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen