Marc van der Linden stug en ongezellig

Er wordt vaak gezegd dat flinke mensen bovengemiddeld gezellig zijn, maar dat gaat niet op voor RTL Boulevard-ster Marc van der Linden. Dat vertelt hij in het omroepblad Visie van de EO. Van der Linden, een zwaargewicht in de Nederlandse royaltyverslaggeving, is naar eigen zeggen lang niet altijd gezellig. “Mensen in mijn omgeving vinden me waarschijnlijk vaak stug, vermoed ik, want ik ben niet altijd even gezellig – soms ook wel natuurlijk – en ben niet zo scheutig met complimentjes.

Verder onthult Van der Linden in het interview dat de RTL Boulevard-kijker hem bijna had moeten missen. Hij ambieerde namelijk niet altijd een carrière bij de tv. “Als kind wilde ik de ene keer beroepsmilitair worden, dan weer ambassadeur of eierboer.

Het hing er maar net van af van wie hij op dat moment onder de indruk was, legt hij uit. “Na een bezoek aan het circus leek het me wel wat om daar directeur te zijn.

Dat is immers een reizend beroep, waarbij je steeds in een andere omgeving bent. Om die reden bevalt mijn journalistieke werk me ook zo goed.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen