Linda de Mol wil Oprah-achtig programma

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol zou het ontzettend leuk vinden om ergens in de toekomst een tv-show zoals de vroegere tv-show van Oprah Winfrey te presenteren. Dat vertelt de presentatrice in 100%NL Magazine. Hoewel De Mol bekend staat als tv-koningin, heeft zelfs zij nog iets over om van te dromen. “Ja, ik zou nog wel eens zo’n Oprah-achtig programma willen maken. Waarbij alle mensen uit het publiek steeds fantastische prijzen winnen. Dat lijkt me zó leuk. Ja, die staat nog op mijn verlanglijst.

Een Oprah-achtig programma of niet, voor De Mol is de buit al binnen. En daar geniet ze van. “Soms is luxe heel leuk. Het is natuurlijk heerlijk om een middag te kunnen winkelen, iets leuks te zien en niet te hoeven denken: Dat kan ik niet kopen. Dat ervaar ik toch wel echt als een hele grote luxe.

Toch benadrukt De Mol ook dat ze heel gewoon is gebleven. “De dingen waar ik het meest van geniet, hebben niet veel met luxe te maken.”

Als wij op vakantie in Portugal zijn en we zitten aan het strand in zo’n simpele kippentent met plastic stoeltjes, dan ben ik gelukkiger dan in een driesterrentent waar mensen met handschoentjes de truffel over je risotto schaven.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen