Lenny Kuhr gelooft ook niet in Trijntje Oosterhuis

Lenny Kuhr, die in 1969 het Songfestival won, heeft net als voormalig Songfestival-presentator Hans van Willigenburg geen vertrouwen in de Nederlandse inzending van dit jaar: Trijntje Oosterhuis. Dat vertelt ze in weekblad Weekend. Kuhr denkt dat Oosterhuis het niet gaat maken op het tv-evenement. “Trijntje vind ik een te gekke zangeres en Anouk een geweldige zangeres en componist, alleen het liedje valt wat tegen. lk vind het vlak en dat is jammer van alle talenten die bij elkaar gehaald zijn.

Er gebeurt niet veel in het nummer, vindt Kuhr. “Er zit geen muzikale verrassing in. Dat hoeft maar een klein dingetje te zijn, iets waardoor je ineens opkijkt.”

Saskia en Serge, die ook mee hebben gedaan aan het liedjesfestijn, sluiten zich daarbij aan. “Trijntje is een erg goede zangeres, maar is het nummer niet te commercieel voor haar stem en haar kunnen?“, zegt Serge.

Het liedje vind ik goed, Trijntje vind ik goed, maar of die combinatie voor het Songfestival goed is? Vorig jaar voelde ik er wat bij en dat heb ik nu niet.

Lees ook: Hans van Willigenburg kraakt Trijntje Oosterhuis af

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen