John Williams gaat weer modeltreintjes slopen

Foto: RTLOndanks zijn roep om andersoortige programma’s, houdt RTL 4 John Williams in de hoek van de hulp-tv. Sterker nog: hij mag weer een oude hulp-tv-klassieker nieuw leven in blazen: Help Mijn Man Heeft Een Hobby. Dat heeft RTL laten weten. Mannen met een kamer vol modeltreintjes of een postzegelfetisj kunnen hun borst natmaken. “Het programma waarin John Williams mensen helpt van wie hun partner te veel tijd aan hun hobby besteedt, komt in het najaar terug bij RTL 4.

De redactie van John Williams is inmiddels druk op zoek naar kandidaten. “Heeft jouw partner een hobby waar hij of zij niet zonder kan en moet alles hiervoor wijken? Is het tijd dat jij (en jouw gezin) nu op de eerste plek komen te staan? Schakel dan onze hulp in!

Het is geen geheim dat Williams eigenlijk eens iets anders wil dan hulp-tv. “Ik wil ook een andere kant laten zien. Luchtiger televisie maken”, zei hij in maart.

Eén van de uitkomsten, we zijn nog niet uitgepraat, is dat ik De Slechtste Chauffeur van Nederland mocht presenteren. Dat ik zo blij ben met de Slechtste Chauffeur laat zien hoe diep het zit dat ik afwisseling wil.

RTL 4 zou echter wel gek zijn als het John Williams niet langer zijn hulp tv-kunstje laat doen. De Help-programma’s van Williams zijn één van de succesvolste RTL 4-programma’s. Help Mijn Man Is Klusser noteerde onlangs het recordaantal van 1,7 miljoen kijkers.

Wanneer Help Mijn Man Heeft Een Hobby precies begint, is nog niet duidelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen